In India wordt naast gele kerrie ook een rode kerrie gebruikt, waarbij de rode kleur afkomstig is van rode pepers. In het algemeen geldt: hoe roder, hoe heter. De smaak van kerrie komt het beste tot zijn recht als het kruidenmengsel eerst heet gebakken wordt met bijvoorbeeld fijngesneden ui, en daarna pas de groenten of het vlees toegevoegd worden.
Previous product
Back to products
Kerrie Masala
€1,25 – €7,45
Next product
KERVEL BLAD
€1,40 – €17,32
KERRIE MILD
€1,25 – €8,40
Deze milde curry poeder is samengesteld uit kurkuma, koriander, komijn, gember, kaneel, nootmuskaat, peper, fenegriek, venkelzaad, piment, karwijzaad, kruidnagel en chilies en is mild van smaak en ideaal voor het maken van een groentecurry. Bevat geen zout of andere toevoegingen.
Ingrediënten
Curcuma,cayenne, cardamon,komijn,knoflook, ketoembaar,kruidnagel, foenegriek,
gember,nootmuskaat,paprika,piment,
MOSTERDmeel, peper.
Artikelnummer: 8718734190561
Categorieën: Kerrie, Kruidenmix, Kruidenmix zonder zout
Tags: groentecurry, kerrie mengsel, vers gemalen