De scherpste kerriemengsel uit India zijn afkomstig uit Madras en Kerala. In India wordt naast gele kerrie ook een rode kerrie gebruikt, waarbij de rode kleur afkomstig is van rode pepers. In het algemeen geldt: hoe roder, hoe heter. De smaak van kerrie komt het beste tot zijn recht als het kruidenmengsel eerst heet gebakken wordt met bijvoorbeeld fijngesneden ui, en daarna pas de groenten of het vlees toegevoegd worden.
Previous product
Back to products
KERRIE HINDOESTAANS
€1,90 – €7,88
Next product
Kerrie Masala
€1,25 – €7,45
KERRIE INDIA
€1,25 – €7,88
Lekker met witte rijst en sperziebonen of met een heerlijke warme roti en pompoen! De scherpste kerriemengsel uit India zijn afkomstig uit Madras en Kerala. De smaak van kerrie komt het beste tot zijn recht als het kruidenmengsel eerst heet gebakken wordt met bijvoorbeeld fijngesneden ui, en daarna pas de groenten of het vlees toegevoegd worden.
Ingrediënten
Curcuma, chillies, koriander, gember, foenegriek, karwijzaad,komijnzaad, MOSTERDmeel,kaneelmnootmuskaat, kruidnagel,peper, venkelzaad.
Artikelnummer: 8718734190530
Categorieën: Kerrie, Kruidenmix, Kruidenmix zonder zout
Tags: Hindoestaans kruiden, kerrie mengsel