Eten is in Marokko een zeer sociaal gebeuren en daarmee een belangrijk deel van de Marokkaanse cultuur. De keuken kent een lange traditie en heeft vele invloeden ondergaan. De keuken kent invloeden uit de Arabische, Berberse, Spaanse, Corsicaanse, Portugese, Moorse, Midden-Oosterse, Mediterrane, Afrikaanse, Turkse en Joodse culturen. Kruiden en specerijen worden op grote schaal gebruikt.
Previous product
Back to products
RASEL HANOUT KRUIDEN FIJN
€1,25 – €11,90
Next product
RUNDVLEES KRUIDEN
€1,25 – €9,42
RASEL HANOUT KRUIDEN GROF
€1,60 – €14,75
De Noord-Afrikaanse naam Ras el Hanout betekent ‘het beste van de winkel’. De precieze samenstelling kan variëren van familie tot familie. Deze warme, rijke melange kenmerkt zich door ingrediënten zoals kaneel en gember. Heerlijk in Marokkaanse gerechten zoals tajines, couscous en op vlees.
Ingrediënten
Cardamom Heel, Paprika stukjes, Komijn heel, Kerrie Masala (Bevat MOSTERDMEEL) , Nootmuskaat, Peperzwart, Ui granulaat, Korinader Heel, Knoflook vlokken, Laurierblad, Tijm, Pepervlokken, Oregano.
Artikelnummer: 8718734191070-1
Categorieën: KRUIDEN VIS, Kruidenmix, Peper
Tags: antioxidant, Marokkaanse cultuur