Online keuken kruiden kopen

Er zijn honderden verschillende kruidenkruiden en specerijenmengsels verkrijgbaar in onze winkel.Keuken Kruiden worden gebruikt door professionele koks en veel thuiskoks. Voor het online bestellen zijn onze alle kruiden soorten vers in voorraad.

Dus, hoe bepaal je wat je nodig hebt in je huis?

Hoewel iedereen verschillende smaken heeft, hebben we een lijst samengesteld met tien kruiden die u zeker in overweging wilt nemen.

Zwarte peper

Zwarte peper is een smaakvolle specerij die in kleine hoeveelheden goed smaakt op de meeste hartige gerechten.

Knoflook poeder

Zelfs als u ervoor kiest om regelmatig verse knoflook te gebruiken, kan het ook nuttig zijn om knoflookpoeder in de buurt te hebben. Het is een geweldige manier om een ​​snelle knoflooksmaak aan een gerecht toe te voegen of je kunt het gebruiken om in je eigen kruidenmixen te mengen.

Tijm

Tijm is houtachtig, citroenachtig en mild. Het wordt meestal gebruikt als smaakstof voor vlees en stoofschotels, maar het kan ook wat pit toevoegen aan groenten.

Kaneel kruiden

Hoewel kaneel waarschijnlijk het best bekend staat als toevoeging aan zoete gerechten of op je ochtend toast, kan deze specerij ook een uitstekende aanvulling zijn op bepaalde hartige gerechten. Gebruik het in zeer kleine doses in chili, tomatensauzen en andere producten.

Oregano

Niets zegt meer Italiaans dan Oregano. Een beetje gedroogde oregano geeft je tomatensaus een echte Italiaanse sfeer. Het kan ook een prikkelende toevoeging zijn voor Griekse en Mexicaanse gerechten.

Rozemarijn

Gedroogde rozemarijn is een must voor Franse en mediterrane gerechten. Het is aards, bosachtig en dennenachtig. Rozemarijn kan voor sommigen een verworven smaak zijn, maar het geeft uw gerechten een unieke smaak die hen helpt zich te onderscheiden van de rest.

Cayenne peper

Een andere vorm van peper, cayennepeper heeft een duidelijke kick. Deze specerij is een geweldige manier om warmte aan elk gerecht toe te voegen.

Komijn

Komijn heeft een rokerige, aardse smaak. Je zult merken dat deze smaak geweldig is voor veel etnische gerechten, waaronder Indiaas, Afrikaans en Zuid-Amerikaans. Een beetje komijn kan kruiden en smaak toevoegen aan onverwachte gerechten zoals eieren of gegrild vlees.

Nootmuskaat

Nootmuskaat werkt goed in zowel zoete als hartige gerechten. Het is een must voor bechamelsauzen en andere kaasgerechten. Je zult het echter waarschijnlijk het vaak gebruiken in zoete lekkernijen die ook kaneel bevatten.

Paprika

Hoewel vrij tam in vergelijking met andere kruiden op basis van peper, voegt paprika warmte en aardsheid toe aan een gerecht. Je zult merken dat er veel verschillende versies zijn, sommige met een rokerige of “heter” smaak dan andere.

Resultaat 1–12 van de 168 resultaten wordt getoond

Show sidebar